Trouwen tijdens Corona: Silvy & Koert


Midden in de Coronatijd, waar er veel huwelijken werden gecandeld, besloten Silvy en Koert die van hun wel te laten doorgaan. Ik was zo gelukkig dat ik toch nog enkele huwelijken zou meemaken in 2020. Want zeg nu zelf: wat een jaar wat dat!


Bij het kennismakingsgesprek was er direct een kllik. Althans zo heb ik dat toch ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak en ik had het gevoel dat zij dat ook waren. Silvy gaf al direct toe dat het prijzenplaatje de uiteindelijke doorslag had gegeven om mij als fotograaf te kiezen. Alle respect voor, want ik weet maar al te goed dat een huwelijksfotograaf niet de goedkoopste investering zal zijn van je dag. Maar… wel één van de belangrijkste, want dit is de persoon die je herrineringen aan misschien wel de speciaalste dag van je leven zal vastleggen. Dus denk hier zeker en vast altijd goed over na!


Wat Silvy en Koert nog zo speciaal maakt is dat ze gedurende de hele dag hun trouwe viervoeter Pippa bij alles betrokken. Oh wat een schatje! En zo leuk om eens geen “standaard” trouwkoppelfoto’s te maken. Niet dat ik dat niet leuk vind, maar Pippa erbij betrekken maakte het gewoon nog veel mooier en intenser. Het maakte het plaatje compleet.


Silvy & Koert, ik ben enorm blij dat ik jullie huwelijksdag heb mogen vastleggen. En ookal was het misschien