top of page

Trouwen tijdens Corona: Silvy & Koert


Midden in de Coronatijd, waar er veel huwelijken werden gecandeld, besloten Silvy en Koert die van hun wel te laten doorgaan. Ik was zo gelukkig dat ik toch nog enkele huwelijken zou meemaken in 2020. Want zeg nu zelf: wat een jaar was dat!


Bij het kennismakingsgesprek was er direct een klik. Althans zo heb ik dat toch ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak en ik had het gevoel dat zij dat ook waren. Silvy gaf al direct toe dat het prijzenplaatje de uiteindelijke doorslag had gegeven in hun keuze van fotograaf. Alle respect voor, want ik weet maar al te goed dat een huwelijksfotograaf niet de goedkoopste investering zal zijn van je dag. Maar… wel één van de belangrijkste, want dit is de persoon die je herinneringen aan één van de mooiste dagen van je leven zal vastleggen. Dus denk hier zeker en vast altijd goed over na!


Wat Silvy en Koert nog zo speciaal maakt is dat ze gedurende de hele dag hun trouwe viervoeter Pippa bij alles betrokken. Oh wat een schatje! Pippa maakte de beleving en foto's nog veel mooier en de liefde nog intenser. Kortom, ze maakte het plaatje compleet!


Silvy & Koert, ik ben enorm blij dat ik jullie huwelijksdag heb mogen vastleggen. En ookal was het misschien ietwat anders als jullie in gedachten hadden en zonder avondfeest: jullie straalden echt!


Silvy haar ervaring:

Aangezien ik geen ervaring had met een fotograaf heb ik gewoon wat rondvraag gedaan bij vrienden en collega’s. Mijn collega noemde jou naam (en nog 2 andere) en daarom heb ik contact met jou opgenomen. Ik moet eerlijk zeggen dat jou vraagprijs voor de fotoreportage de doorslag heeft gegeven, maar ik heb zeker geen spijt dat we onze mooiste dag door jou hebben laten vastleggen.


De fotoshoot op zich was echt leuk. Heel ongedwongen en spontaan en het resultaat was super.


Moest ik in de toekomt weer een fotograaf nodig hebben zou ik zeker terug met jou willen samen werken. Ik zal je ook zeker aanraden bij anderen. Je bent spontaan, vriendelijk en ongedwongen, zodat het lijkt of je gewoon een wandeling aan het maken bent ipv een fotoshoot aan’t doen.


Favoriete foto's van Silvy:Comments


bottom of page