top of page

Emma MartinEmma Martin, je hebt er wellicht al wel iets van voorbij zien komen op mijn social media. Anderhalf jaar geleden werd ik gevraagd door Gody Boyon, het gezicht achter Emma Martin, om voor beeldmateriaal te zorgen voor de lancering van haar handtassenmerk. Toch wel spannend altijd zo een eerste shoot. Want het is dan dat je een goede indruk moet achter laten voor een eventueel verdere samenwerking. Die spanning was uiteindelijk niet nodig geweest, want Gody is zo een fantastische, lieve, inspirerende vrouw. Iemand waarnaar veel mensen zouden opkijken.


Ondertussen hebben we er samen al heel wat shootdagen opzitten, waarbij ik me geen 1 keer kan herinneren dat ik het niet naar mijn zin had of niet op mijn gemak ben geweest. Want ja, een fotograaf hoort de modellen op hun gemak te stellen, maar het helpt zeker en vast ook als de fotograaf zelf zich comfortabel voelt.


Gody, bij deze wil ik jouw dus enorm bedanken voor het de leuke samenwerkingen die we hebben gehad en hopelijk de vele die nog zullen komen. Je bent een topvrouw!


Gody haar ervaring:

Ik kwam bij Jana terecht via het internet. Ik was al een tijdje op zoek naar een fotograaf om mee samen te werken. Ik voelde me meteen aangesproken door haar portfolio.


Jana stelt je onmiddellijk op je gemak. Ze is complexloos, warm, zacht en deskundig. Ik ben niet iemand die gemakkelijk voor een lens te krijgen is, maar bij Jana voelt het heel natuurlijk aan. Ze beleeft zelf ook plezier aan haar werk en dat voel je. Ze werkt persoonlijk en niet volgens een vast stramien. Daarom is het resultaat ook zo authentiek.


Ik raad Jana dan ook aan bij iedereen, die houdt van authenticiteit. En niet alleen de foto’s zelf zijn fijn om naar de kijken, de beleving van de fotoshoot op zich is ook een beleving om met veel plezier aan terug te denken.


Jana barst van talent. Ze staat aan het begin van een mooie (artistieke) toekomst.


En dan last but not least: haar favoriete foto

En waarom dan wel? Het beeld geeft perfect de sfeer van mijn merk weer. Maar wat het extra speciaal en nog een beetje meer favoriet maakt, is omdat het een foto is van mezelf met mijn dochter ♥


bottom of page