top of page

Kitty & RéannaKitty ken ik al enkele jaren. Laten we zeggen dat we ooit een beetje familie zijn geweest.


Kitty was de eerste die me voor een borstvoedingshoot vroeg. Natuurlijk vond ik dat super, want dat was eens wat anders dan anders. Ik moet toegeven dat ik toch wel een beetje zenuwachtig was, aangezien ik nog niet zo iets fragiel in beeld had gebracht. Maar oh, wat zal ik snel in mijn comfortzone. En niet alleen zij, maar ook ik had er enorm veel plezier in. De liefde tussen Kitty en haar dochtertje Réanna spatte er vanaf. Echt zo mooi om te zien.


Een jaartje later stuurde ze mij voor een tweede sessie. Ze hadden namelijk de 2 jaar aangetikt. Deze keer moest ik er niet over twijfelen en zag ik het meteen zitten! En net zoals ik had verwacht, was ook deze shoot MAGISCH! We gingen zelfs eventjes het water in om ook hier enkele shots te maken. Enorm mooi om deze twee bezig te zien.


Zouden we nog een mijlpaal kunnen aantikken of wordt het toch wat anders de volgende keer? :)


Kitty haar ervaring:


Ik heb je leren kennen als lieve vriendin van mijn neef. Ik herinner me goed hoe jij elke keer als fotografe de foto's maakte op onze familiefeestjes. Dat en het feit dat ik je foto's steeds zo sprekend en mooi vond heeft ervoor gezorgd dat ik je al enkele keren heb gevraagd als fotografe voor kostbare momenten in mijn leven. Ik weet nog goed hoe enorm zenuwachtig ik was en dat daardoor mijn verwachtingen ook erg laag waren. Maar tijdens de shoot heb je me steeds opnieuw gerust gesteld, me bemoedigd, aangemoeding en me 'thuis' laten voelen. Je bent een superlieve, aangename jongevrouw die oog heeft voor moois, maar ook voor hoe de personen voor je zich voelen en wat jij kan doen of zeggen om het beste in hen naar boven te halen. Zo ging het bij mij toch. Mijn favoriete foto('s) zijn diegene waar ik mijn dochtertje voedt. Zo kwetsbaar, maar ook zo vol van kracht. Ik raad je aan bij iedereen, ben vol lof over wie je bent en wat je kan. Je werk is prachtig en zoals ik al zei.. je voelt aan en brengt in beeld wat er gezegd mag worden. Hou dit vast en doe zo verder, lieve Jana.


Haar favoriete foto (en die van mij):


Comments


bottom of page