Kitty & Réanna



Kitty ken ik al enkele jaren. Laten we zeggen dat we ooit een beetje familie zijn geweest.


Kitty was de eerste die me voor een borstvoedingshoot vroeg. Natuurlijk vond ik dat super, want dat was eens iets anders dan een gewone gezinsshoot. Ik moet toegeven dat ik toch wel een beetje zenuwachtig was, aangezien ik nog niet zo iets fragiel in beeld had gebracht. Maar oh, het duurde niet lang vooralleer ik helemaal in mijn comfortzone zat en zoveel plezier had. De liefde tussen Kitty en haar dochtertje Réanna spatte er vanaf. Echt zo mooi om te zien.


Een jaartje later stuurde ze mij voor een tweede borstvoedingshoot. Ze hadden namelijk de 2 jaar aangetikt. En natuurlijk zag ik dat weer gelijk zitten! En zoals ik al had verwacht, was ook deze shoot magisch. We gingen zelfs eventjes het water in om ook daarvan enkele shots te maken. Enorm mooi om deze twee bezig te zien.


Zouden we nog een mijlpaal kunnen aantikken of zal het volgende keer een ander thema worden? :)


Kitty haar ervaring:


Ik heb je leren kennen als lieve vriendin van mijn neef. Ik herinner me goed hoe jij elke keer als fotografe de foto's maakte op onze familiefeestjes. Dat en het feit dat ik je foto's steeds zo sprekend en mooi vond heeft ervoor gezorgd dat ik je al enkele keren heb gevraagd als fotogra