top of page
PHOTO_13.JPG

Click with love

Helemaal klaar voor je fotosessie? Of heb je misschien toch nog heel wat vragen? Vul hieronder het contactformulier in en vertel me waarmee ik jou kan helpen.

Ik probeer jullie berichtjes binnen de 2 werkdagen te beantwoorden.

Dankjewel! :)

I want your day to be perfect.

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Dat is niet erg! Neem alle tijd die je nodig hebt. Ik weet dat een fotoshoot voor veel mensen een hele stap is. Maar echt waar, je moet niet zenuwachtig zijn. Een fotoshoot is echt pure fun. No stress!

Kijk gerust nog eens door de galerij en wordt hopelijk overtuigd :) 

 • Ik heb geen ervaring als model. Wat nu?
  Dat is geen enkel probleem! Je bent zeker en vast niet de enige. Sterker nog: 90% van mijn klanten heeft nog nooit voor een lens gestaan. Dus voel je daar zeker niet onzeker over. Het is dan ook mijn taak om je comfortabel te laten voelen. Komt helemaal goed, I promise!
 • Wanneer zal ik mijn foto's ontvangen?
  De meeste kiezen ervoor enkel de beelden digitaal te ontvangen. Hier tel ik meestal 2 tot 3 weken voor, maar het kan, afhankelijk van de drukte, uitlopen tot 30 dagen. Indien je de foto's voor een bepaalde gelegenheid nodig hebt, laat dit dan weten bij je reservatie. Zo kan ik er eventueel voor zorgen dat je foto’s eerder klaar zijn. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor het afdrukken van foto's, ontwerpen van fotoboeken, wanddecoratie, uitnodigingen,… Deze zijn klaar binnen de 30 dagen.
 • Wat als het slecht weer is?
  Aangezien ik vooral op buitenlocaties werk, is het weer een belangrijke factor in mijn shoots. Helaas is ons land hierin onvoorspelbaar en kan het wel eens voorkomen dat hierdoor een sessie geannuleerd moet worden. Let op: dit kan enkel bij zwaar regenweer. Zolang het droog blijft, kan de sessie gewoon doorgaan.
 • Gebruik je veel Photoshop?
  Neen. Ik werk mijn foto's voor het grootste deel af in Lightroom. Hier bewerk ik vooral de kleuren en het contrast in de foto. Ik zal er altijd naar streven om de foto's zo naturel mogelijk te houden. Dat is uiteindelijk ook waarom je mij geboekt hebt: voor een naturel portret. Enkel wanneer ik storende elementen wil wegwerken, werk ik een foto wel eens af in Photoshop.
 • Kan ik de onbewerkte foto's ontvangen?
  Neen. Het heeft ook weinig zin. De foto’s in raw formaat zijn flets van kleur, hebben weinig contrast en bevatten ruis. Daarnaast is dit ook inbreuk op onze rechten, aangezien wij steeds het auteursrecht behouden. En zeg nu zelf: je betaald uiteindelijk voor het hele pakket, niet een half afgewerkt product :-)
bottom of page