top of page

Cadeau voor Mari-Carmen


Mari-Carmen kreeg een fotosessie voor 2 personen cadeau van haar vriendinnen. Een cadeau waar je altijd mee kan scoren, toch? :)


Ik had al van de vriendinnen vernomen dat ze heel graag voor de lens stond en dit ook al een aantal keer had gedaan. Iets wat later ook bleek bij de fotosessie zelf. Ze was erg comfortabel met de lens en wist perfect wat ze wel en niet moest doen. Ook haar vriend, die hier totaal geen ervaring in had, bracht het er enorm goed vanaf! Resultaat? Twee knappe, verliefde koppekes voor mijn lens! En wie mij ondertussen een beetje kent, weet dat ik niets liever doe dan de liefde vastleggen.


Mari-Carmen haar ervaring:


Mijn vriendinnen hebben Jana gevonden, omdat ik heel graag foto’s maak. Daarom heb ik dit als verjaardagscadeau van hun gekregen.

Ik vond de shoot geweldig! We zijn naar het Begijnnhof in Diest geweest. Een prachtige locatie voor shoot’s, trouwfoto’s, communiefoto’s. Wij vonden het zeker en vast geweldig om er een shoot te doen. Ook de ervaring zelf was leuk. Zeker voor mijn vriend, want voor hem was het de eerste keer. Ikzelf vond het ook heel spannend, want ik had nog nooit een koppelshoot gedaan. Ik was dus zeer benieuwd naar de foto’s. Voor de shoot kende ik Jana niet, maar ze was een heel aangenaam persoon die ervoor zorgde dat de shoot vlot verlopen is. Uiteindelijk zijn de foto’s waar we spontaan naar elkaar lachen mijn favorietjes geworden.


Wij willen Jana nog eens via deze weg bedanken voor de prachtige foto’s en de aangename ervaring.
Comments


bottom of page