top of page
PHOTO_11.jpg

PORTRAIT & EVENTS PHOTOGRAPHER

PHOTO_13.jpg

Hallo daar!

IK BEN JANA

Zal ik dan even bij het begin beginnen? Al jong moest ik mijn creatieve en artistieke ei kwijt, dus trok ik naar de Kunsthumaniora in Hasselt. Net zoals een soort liefde op het eerste gezicht besefte ik al snel dat fotografie mijn ding was. 

 

Na 4 intense jaren waren de vlinders voor fotografie nog niet verdwenen en zette ik mijn avontuur verder op Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Ik leerde er de kneepjes van het vak en 3 jaar later studeerde ik (eindelijk!) af. Helemaal klaar om door het leven te gaan als professioneel fotografe!

 

In oktober 2019 werd ik fotograaf in bijberoep. Eindelijk doen wat ik het allerliefste doe: herinneringen voor altijd vastleggen. Heb ik niet de leukste job ever?

 

Ik haal mateloos veel plezier en voldoening uit fotografie, maar ondertussen hebben ook twee andere dingen mijn hart gestolen: video en grafisch ontwerp. Deze drie passies combineren, daar kon ik als kleine meisje aan de Kunsthumaniora alleen maar van dromen.

 

Maar genoeg over mij. Waar kan ik jou mee helpen?

I CAN'T IMAGINE DOING ANYTHING ELSE

Mijn camera en ik zijn één. Momenteel combineer ik mijn job als fotograaf nog steeds met een leuke bureaujob. Toch hoop ik (niet zo) stiekem dat ik snel fulltime kan gaan rondhuppelen met mijn camera in de hand. 

 

Ik geniet zo van elk moment, elke lach en elke klik die ik neem. Ik krijg er geen genoeg van.

Dit voor altijd, alsjeblieft!

I LOVE WORKING WITH PEOPLE WHO

find joy in the little things

Ik word niet ongelukkig van een reisje naar de Bahama’s, maar er is niets beter dan het gespin van mijn katjes, de lach van mijn vriend, een spelletjesavond met vrienden, een glaasje wijn met mijn mama, in slaap vallen in de zetel of een grote zak chips (voor mij alleen).

 

Het is zó cliché, maar de kleine dingen zijn eigenlijk de grote dingen.

PHOTO_10.jpg
PHOTO_19.jpg

MORE ABOUT ME

TAKE-AWAY KOFFIE

Latte Macchiato met hazelnoot

FAVORIETE VAKANTIEBESTEMMING

Italië

BOEK DAT IK NIET KON NEERLEGGEN

De kracht van gedachten

FAVORIETE SHOOTLOCATIE

Keiheuvel

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

READY TO MAKE MAGIC TOGETHER?

let's talk

bottom of page