PHOTO_02x.jpg

PORTRAIT & EVENTS PHOTOGRAPHER

PHOTO_07.JPG

Hallo daar!

IK BEN JANA

Even wat background: ik begon mijn artistiek avontuur aan de Kunsthumaniora in Hasselt. Hier is mijn liefde voor fotografie pas echt ontstaan. Na 4 intense jaren had ik er nog steeds niet genoeg van en zette ik dit avontuur verder op Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. 3 jaar later studeerde ik (eindelijk!) af en was ik klaar om als fotografe door het leven te gaan. En oh wat ik had ik daar zin in! 

In oktober 2019 werd ik fotograaf in bijberoep. Iets waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Eindelijk kon ik gaan doen wat ik het liefste doe: een herinnering voor altijd vastleggen.

Aangezien ik mij liefst op zoveel mogelijk manieren creatief bezig wil houden, ben ik mij ook nog extra gaan verdiepen in video en grafisch ontwerp. Iets wat ik ondertussen ook met veel passie en plezier doe. 

Maar genoeg over mij! Waar kan ik jou mee helpen?

I CAN'T IMAGINE DOING ANYTHING ELSE

Ik geniet van elk moment, elke lach, elke klik die ik neem. Ik hou ervan mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarnaast deze herinnering te vereeuwigen voor hun.

Ik zie mezelf dan ook nooit mijn camera aan de kant leggen om een ander pad op te gaan. Momenteel doe ik dit nog in combinatie met (ja hoor) een bureaujob, maar ik hoop zo dat ik hier mijn fulltime beroep van kan maken. Mensen laten stralen en gelukkig maken is wat ik mijn hele leven wil doen!

I LOVE WORKING WITH PEOPLE WHO

find joy in the little things

Tuurlijk wordt ik ook gelukkig van een reisje naar de Bahama's, maar ik geniet zoveel meer van al de kleine dingen in het leven. Zo kan ik bijvoorbeeld erg genieten van het gespin van mijn katjes, de lach van mijn vriend, een spelletjesavond met vrienden, een glaasje wijn samen met ons mama, in slaap vallen in de zetel of gewoon een grote zak paprika chips... voor mij alleen :)

PHOTO_10.JPG
PHOTO_15.JPG

MORE ABOUT ME

TAKE-AWAY KOFFIE

Latte Macchiato met caramel

FAVORIETE VAKANTIEBESTEMMING

Bali

BOEK DAT IK NIET KON NEERLEGGEN

De kracht van gedachten

FAVORIETE SHOOTLOCATIE

Keiheuvel

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

READY TO MAKE MAGIC TOGETHER?

let's talk